Heftrucks: Hyster

Filters

Error loading stock, please try again
Hyster
2019
Electrisch
ID: 42928
Hyster
1997
LPG/GAS
ID: 43466
Hyster
1993
LPG/GAS
ID: 43465
Hyster
1992
Diesel
ID: 43398
Hyster
2013
LPG/GAS
ID: 42738
Hyster
2007
LPG/GAS
ID: 101113
Hyster
1990
Diesel
ID: 99788
Hyster
1989
Diesel
ID: 42994
Hyster
1989
Diesel
ID: 42993
Hyster
1990
Diesel
ID: 41045
Hyster
1998
Diesel
ID: 96237
Hyster
1993
Diesel
ID: 51677
Hyster
2005
Diesel
ID: 77924
Hyster
1990
Diesel
ID: 40911
Hyster
2000
LPG/GAS
ID: 41330
Hyster
1996
Diesel
ID: 39164

Hyster Heftruck

Hyster staat voor krachtig, betrouwbaar en wereldwijd. Ze weten als geen ander dat klanten behoefte hebben aan heftrucks met een mooi verhaal als voorgeschiedenis, maar wel innovatieve en duurzame techniek. Hyster past speciale toepassingen toe met de SPED techniek, dat staat voor Special Projects Engineering Department. Het product aandeel van Hyster Heftrucks bij Brabant AG is zorgvuldig gekozen. Het merk biedt namelijk meerdere opties qua heftrucks, geschikt voor allerlei soorten ladingen, zowel met als zonder pallet van 1 tot 48 ton.
Onderstaand ons aanbod nieuwe of gebruikte Hyster heftrucks, of lees eerst meer over de verschillende soorten Hyster Heftrucks.

Productaanbod Hyster VorkHeftrucks

Hyster biedt verschillende topkwaliteit heftrucks aan. De reputatie van deze machines is bijzonder goed. Er is een complete reeks aan standaard modellen beschikbaar, waarbij zowel LPG als Diesel heftrucks in het aanbod voorkomen. De motoren zijn ontworpen om aan de standaard werkzaamheden van klanten te voldoen. Ideaal dus voor ieder die werkzaam is in de industrie- of bouwsector. Er wordt een intense inzet geleverd om maximale beschikbaarheid, productiviteit en onderhoud te realiseren. Zowel voor kleine als grote ruimtes zijn er modellen beschikbaar. De heftrucks voor kleine ruimtes doen echter niet onder qua capaciteit en productiviteit dan de grotere machines. Hetzelfde geldt voor 3- en 4-wiel heftrucks.

Hyster® vorkheftruck op diesel of lpg

Deze populaire serie vorkheftrucks worden geleverd met een 2.6L, 3.0L en 3.3L diesel of 2.4L en 2.5L LPG-motor met de ECO-eLo Fuel Efficiency Mode waardoor ze maximaal 20% minder brandstof verbruiken en daarmee tot de meest zuinige heftrucks in hun soort behoren.
De heftrucks kunnen helemaal aangepast en afgestemd worden voor specifieke toepassingen. Het robuuste chassis en de sterke mast van de heftruck zorgen er voor dat ook bij hoog heffen geen capaciteit wordt verloren. Een Hyster® heftruck heeft een boordcomputer die alle aandrijvingen controleert, beschermt en beheert. Een veilig idee, omdat ook automatisch de belangrijkste functies bijgehouden worden waardoor onderhoud, en daarmee de stilstandtijd, tot een minimum wordt beperkt. Een Hyster® heftruck is voorzien van een speciaal stabiliteitsmechanisme waardoor de heftruck zelfs bij het rijden op een ongelijke ondergrond, ook zijdelings, niet tot nauwelijks stabiliteit verliest.
Het bestuurderscompartiment is gemakkelijk toegankelijk, heeft een uitstekend zicht rondom en heeft een handig bedieningspaneel. Een volledig geveerde stoel, en een erg laag trillings- en lawaainiveau geven de chauffeur maximaal comfort. Hyster® biedt tal van opties om het gebruik van de heftruck verder te optimaliseren, zoals geavanceerde hydraulica- en koelsysteemopties. Een Hyster® heftruck heeft lage operationele kosten en constante kracht voor de meest zware toepassingen.

Electrische stapelaars

Voor verschillende magazijntoepassingen ontwikkelde Hyster® speciale elektrische palletstapelaars:

De serie palletstapelaars van Hyster® zijn geschikt voor de meest uiteenlopende magazijntoepassingen. Deze magazijnstapelaars zijn efficiënte machines met een ergonomisch ontwerp zodat de productiviteit van de bestuurder bij het (ver)plaatsen van goederen maximaal is.

De Hyster® meeloopstapelaar
De Hyster® meeloopstapelaar laat zich gemakkelijk manoeuvreren bij het oppakken en stapelen van ladingen op lage en middelhoge hoogte. De Hyster® serie S1.0-2.0 biedt maximale controle en zicht. Dat geldt ook voor de Hyster® serie S1.2-1.6 IL maar die kan ook nog eens ladingen horizontaal over korte en middellange afstanden vervoeren en is bijvoorbeeld een ideale heftruck voor de verwerking van dubbele pallets.

Evenals alle andere Hyster® machines staat de meeloopstapelaar van dit merk bekend als robuust, betrouwbaar en efficiënt. De stapelaar accelereert snel en haalt een maximale snelheid van 6 km/uur. Evenals alle andere Hyster® heftrucks is de stapelaar onderhoudsvriendelijk, wat de bedrijfskosten laag maakt. De meeloopstapelaar heeft bijvoorbeeld voor de hydraulische olie en het oliefilter een onderhoudsinterval van 3000 uur of 3 jaar en scoort daarmee in zijn klasse als laagste voor wat betreft het energiegebruik.

De Hyster® meerijstapelaar
De Hyster® meerijstapelaar is ontworpen voor het werken in kleine ruimten zoals magazijnen met smalle gangpaden. Deze meerijstapelaar is uiterst wendbaar en daarmee ideaal voor het oppakken en (blok)stapelen van goederen op verschillende hoogtes. Dankzij een krachtige acceleratie en hoge rij- en hefsnelheden is deze stapelaar bijzonder geschikt voor het vervoeren van goederen over korte en wat langere afstanden.
Een sterk punt van de Hyster® meerijstapelaar is onder meer dat deze heftruck kan werken in gangpaden van slechts 2,5 meter en leverbaar is met een 2- of 3-traps mast tot 6020 mm. De maximale capaciteit is 1600 kg. Deze meerijstapelaar heeft een maximale snelheid van 12 km per uur. De heftruck is leverbaar met 2 verschillende vorklengtes en tal van andere opties om de prestaties van de machine te verhogen.

De S1.5S stapelaar is een Hyster® platformstapelaar
De S1.5S stapelaar is een Hyster® platformstapelaar is uitermate geschikt voor veeleisende magazijnwerkzaamheden. Deze platformstapelaar met verschillende hefhoogtes en mastconfiguaraties wordt vooral gebruikt om goederen te plaatsen op lage of middelhoge rekken. Ook het verplaatsen van pallets over korte of wat langere afstanden is geen probleem, evenals het gebruik op hellingen geen bezwaren kent door de 5-punts wiellayout met vaste stabilisatorwielen waardoor de stabiliteit maximaal is. De S1.5S is o.a. leverbaar met verschillende masten en zelfs met een koudweerbescherming voor extreme weersomstandigheden tot min 30 graden Celcius.

Een Hyster® stapelaar met contragewicht
Een Hyster® stapelaar met contragewicht is een sterke en betrouwbare meeloopstapelaar die dankzij de vaste stabilisatiewielen erg geschikt is voor de handling van zware ladingen. De Hyster® stapelaar met contragewicht optioneel geleverd worden met een achterlaadsteun, FEM vorken en vorkenborden, verschillende masten en stuurbekrachtiging. Net als bij de meeste andere Hyster vorkheftrucks heeft deze machine een intelligent managementsysteem wat de operationele kosten zo laag mogelijk houdt. De ingebouwde diagnostische indicator waarschuwt bijvoorbeeld wanneer er onderhoud nodig is, zoals het verversen van de olie.

De compacte stapelaar, de Hyster® SC1.0
De compacte stapelaar, de Hyster® SC1.0, is speciaal ontworpen voor lichtere magazijntoepassingen. Deze truck is met name geschikt voor de handling van open pallets, open stellingen en andere open containers in kleine ruimten, zoals in een winkelmagazijn of een winkel met meerdere etages. Bij het ontwerp van deze vorkheftruck is optimaal rekening gehouden met zowel het bedieningsgemak als de veiligheid en het comfort van de bestuurder. Denk hierbij aan vlinderschakelaars, een extra wiel voor maximale stabiliteit en ergonomisch geplaatste bediening.

Wie is Hyster?

Hyster is onderdeel van het moederbedrijf Hyster-Yale Materials Handling Inc, een beursgenoteerd bedrijf in de Verenigde Staten. Maar liefst 5000 werknemers werken wereldwijd voor de holding. Hyster-Yale is in 2012 opgezet na de afscheiding van NACCO Industries. De onderneming ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoud talloze industriële machines. Naar schatting bracht het bedrijf 825.000 heftrucks in productie. Het bedrijf investeert in verschillende programma’s op het gebied van innovatie, kwaliteit en efficiëntie.

Nieuwe of Gebruikte Hyster Heftruck kopen – Neem contact op!

In het aanbod van Brabant AG zijn verschillende modellen heftrucks van Hyster terug te vinden. Zowel diesel, LPG als elektrische heftrucks worden aangeboden. Weet u niet goed wat het beste bij uw project of werkzaamheden past? Met onze jarenlange ervaring weten we wat voor u het best passend is. Brabant AG streeft er te allen tijde naar om klanten snel en concreet te helpen. Voor storingen, reparaties, onderhoud en/of veiligheidskeuringen hebben we de beschikking over verschillende mobiele diensten. Zo bieden we precies de service waarnaar u als klant verlangt. Zij hebben de kennis en kunde in huis die u als klant verlangt. Schroom dus niet, en neem contact met ons op.