Terminal trekkers

Filters

Error loading stock, please try again
Terberg
2007
Diesel
ID: 40295
Terberg
2016
Diesel
ID: 101037
Terberg
2001
Diesel
ID: 75028
Terberg
2000
Diesel
ID: 41604
Linde
Electrisch
ID: 52324

Wat is een Terminal trekker?

Een terminal trekker is een gespecialiseerd voertuig waarmee een zwaar beladen trailer of wagen over een korte afstand wordt verplaatst. De terminal trekker is een onmisbare machine bij overslag- en transportbedrijven. Terminals trekkers zijn speciaal ontworpen om voor het verplaatsen van opleggers en wagens met zware lading. Het speciale ontwerp en de uitgekiende combinatie van constructie en techniek maakt dat een terminal trekker enorm veel voordelen heeft ten opzichte van een gewone truck. Zo is een terminal trekker bijzonder wendbaar, wat de snelheid van werken tot drie keer toe verkort ten opzichte van het werken met een gewone vrachtwagen. Daarnaast heeft de cabine van een terminal trekker rondom uitzicht en bijna altijd meerdere in- en uitstapmogelijkheden waardoor de bestuurder niet steeds in en uit het voertuig hoeft te klimmen; wat de arbeidsomstandigheden voor de bestuurder ten goede komt. De robuuste bouw en de mogelijkheid om de terminal trekker vanuit de stalen – en standaard van geluidsisolatie voorziene – cabine te bedienen maakt de machine minder schadegevoelig en bovendien erg veilig. Zo kan onder andere de koppelschotel van binnenuit bediend worden, wat naast erg handig ook nog eens bijzonder veilig is.

Een terminal trekker wordt ook wel terminaltruck genoemd en mag, mits goedgekeurd door de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), gebruik maken van de openbare weg. De terminal trekker is een motorvoertuig met beperkte snelheid (MMBS) en een arbeidsmiddel en valt daarmee zowel onder de Wegenverkeerswet als de Arbowet. De Arbowet vereist dat chauffeurs van terminal trekkers beschikken over een veiligheidscertificaat wat concreet betekent dat ze beschikken over praktijkgerichte vaardigheden en op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving (lees meer over Eisen aan een Terminal Trekker).

Terberg Terminal trekkerTerminal trekkers: Terberg en vele andere merken

Brabant AG Industrie biedt verschillende uitvoeringen en varianten aan als het gaat om een terminal trekker. Geef aan wat u graag voor toepassingen wil en wij gaan op zoek naar een passend model. AG Trucks levert verschillende modellen van zowel forse als eenvoudige uitvoeringen van terminal trekkers. Een lange levensduur wordt hierbij gewaarborgd. Of u nu een terminal trekker met 4×4 of 4×2 aandrijving nodig hebt, bij ons vindt u ze van uitstekende kwaliteit.

Terberg, Mol, Kalmar, Yard, RoRo of Mafi terminal trekker

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gebruikte terminal trekkers. Het is een slimme keuze om voor een terminal trekker te gaan die gebruikt is, zeker als u deze bij ons aanschaft. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat deze terminal trekkers van uitstekende kwaliteit zijn en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. Zo is een terminal trekker die gebruikt is bij ons nog van uitstekende kwaliteit en kunt u hier nog jaren mee door, voor een scherpe aankoopprijs. We hebben daarnaast een uitgebreid aanbod aan verschillende merken:

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Goede service en Onderhoud van Terminal Trekkers

Brabant AG Industrie zorgt voor goede service en onderhoud advies bij de aanschaf van uw terminal trekker. In onze zeer compleet uitgeruste werkplaats worden de terminal trekkers goed onderhouden, wat bijdraagt aan de veiligheid. Heeft u last van storingen, eventuele reparaties, periodiek onderhoud of is het tijd voor een keuring? Dan beschikt Brabant AG Industrie over goed uitgeruste mobiele diensten, waardoor uw probleem vakkundig wordt verholpen.

Onderdelen terminal trekker 4×2 of 4×4

Of u nu een 4×2 of 4×4 terminal trekker heeft, wij hebben ook de juiste onderdelen in ons assortiment. We hebben zowel nieuwe onderdelen als onderdelen voor uw terminal trekker die al gebruikt zijn. Uiteraard zijn deze ook van uitstekende kwaliteit en kunt u hier nog jaren mee door. Zoekt u lepels of vorken voor uw terminal trekker? Of bent u op zoek naar andere onderdelen voor uw Terberg, Mol, Kalmar, RoRo, Yard of Mafi terminal trekker? Bij ons vindt u het allemaal!

Neem contact op met Brabant AG Industrie voor informatie, wij bieden u passende opties. Naast 4×2 en 4×4 terminal trekkers leveren wij ook allerlei andere uitrusting voor de handling van uw producten en containers. Kijkt u gerust rond op deze site om een indruk te krijgen van wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Het is ook mogelijk om materieel voor kortere tijd te huren. Wij hebben de beschikking over twee speciale vrachtwagens waarmee wij gehuurd materieel bij u op locatie kunnen bezorgen.