Heftrucks: Toyota

Filters

Error loading stock, please try again
Toyota
2017
Electrisch
ID: 43395
Toyota
2018
LPG/GAS
ID: 93922
Toyota
2004
Electrisch
ID: 43173
Toyota
2017
LPG/GAS
ID: 43046
Toyota
2014
LPG/GAS
ID: 43045
Toyota
2005
LPG/GAS
ID: 99970
Toyota
1998
Electrisch
ID: 99318
Toyota
2010
Electrisch
ID: 98289
Toyota
2022
Diesel
ID: 42858
Toyota
2015
Electrisch
ID: 42639
Toyota
2005
Electrisch
ID: 86902
Toyota
2003
Electrisch
ID: 42085

Toyota Heftruck

Toyota is een zeer toonaangevend merk op het gebied van heftrucks. De heftrucks zijn kwalitatief erg goed, eenvoudig in de bediening en ze blijven gedurende langere tijd hun waarde behouden door hun goede kwaliteit en reputatie. Onderstaand ons aanbod nieuwe of gebruikte (tweedehands) Toyota heftrucks of lees eerst meer over de verschillende soorten Toyota Heftrucks.

Toyota heftrucks

Toyota heeft een heel divers aanbod van heftrucks. Onderstaand geven we informatie over de verschillenden typen en soorten.

Toyota elektrische heftrucks

Een elektrische truck van Toyota kan ingezet worden voor de meest uiteenlopende werkzaamheden: laden, lossen, stapelen en horizontaal transport. De Toyota Traigo-modellen zijn allemaal voorzien van het System of Stability (SAS) wat zorgt voor een hoge productiviteit en veiligheid voor de heftruckbestuurder.De Toyota Traigo 24V is een compacte 3-wiel aangedreven, wendbare truck met een lage instap. Deze heftruck is geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten voor lichte tot middelzware toepassingen. Deze 1,5 ton truck heft tot maximaal 6,5 meter hoogte. Ook de 3-wiel aangedreven Toyota Traigo 48V is een veilige, zuinige en bijzonder wendbare truck voor zowel binnen als buiten. Voor het werken op minder oneffen terrein is de 4-wiel aangedreven Traigo 48V erg geschikt. Deze 2 tons truck heft tot maximaal 7,5 meter en is eveneens leverbaar met een lithium-ion batterij. Voor zwaardere toepassingen is de 4-wiel aangedreven Toyota Traigo 80V de aangewezen elektrische heftruck. De 80V serie bevat ook enkele compacte modellen die erg geschikt zijn voor het werken in krappe ruimtes. Deze 8,5 ton heftruck heft tot 6,5 meter.

Toyota pallettrucks

Een Toyota BT Levio LWE 130 is een compacte en lichte pallettruck voor het gebruik in de retail (winkels/supermarkten) en in vrachtwagens. Dit type truck wordt geleverd met een ingebouwde lader waardoor het opladen niet alleen eenvoudig maar ook uiterst snel gaat. De W-serie van deze truck heeft verschillende modellen elektrische meelooptrucks die voor lichte toepassingen zoals orderverzameling. Deze meelooptruck is gebruiksvriendelijk en enorm wendbaar. Ook deze serie van Toyota is leverbaar met een Lithium-ion batterij.
Een elektrische platform pallettruck uit de BT Levio-P serie heeft ondanks zijn geringe afmetingen een hoog laadvermogen. Deze snelle en eenvoudig te besturen pallettruck heeft een kleine draaicirkel en is erg wendbaar. De instaande BT Levio S-serie is de meest geschikte elektrische pallettruck voor wanneer er langere afstanden moeten worden afgelegd. De bestuurder staat dwars op de truck wat maakt dat het overzicht maximaal is.
De R-serie van BT Levio is een speciaal ontworpen elektrische pallettruck voor werkzaamheden in grotere magazijnen. Bij deze heftruck zit de bestuurder in een cabine die voorzien is van onder meer een verstelbare stoel. Deze truck kan een snelheid bereiken van 20 km per uur.

Toyota stapelaars

Toyota ontwikkelde met de BT Staxio W-serie compacte stapelaars voor minder intensief gebruik. Deze gebruiksvriendelijke stapelaars worden voornamelijk gebruikt in winkels voor lichte stapelactiviteiten tot een hoogte van 2 meter en eenvoudig horizontaal pallettransport.
In deze serie zijn ook modellen verkrijgbaar die tot 5,4 meter kunnen heffen en modellen met heffende steunpoten voor het gebruik of oneffen oppervlakken. Stapelaars zijn eveneens verkrijgbaar met een lithium-ion batterij.
Een Toyota stapelaar uit de BT Staxio P-serie is uitermate geschikt voor intensief gebruik en lange afstanden. Deze compacte stapelaar heft tot 6 meter, heeft een platform en is compact genoeg voor het werken in krappere ruimtes. Ook deze stapelaar kan worden voorzien van heffende steunpoten.
Bij de modellen van de XR(D)serie is de compacte stapelaar gecombineerd met de flexibiliteit van een reachtruck. Ze hebben een uitschuifbare mast tot 4.8 meter, nemen weinig ruimte in en transporteren de meest uiteenlopende pallets. Evenals vele andere Toyota-modellen zijn ze leverbaar met een lithium-ion batterij.
Voor bedrijven waar intensief wordt gestapeld ontwierp Toyota de BT Staxio S- en R-serie. Deze, zowel de instaande als inzittende stapelaar, heeft een beschermdak wat de veiligheid voor de bestuurder verhoogt. Daarnaast is de dwarse rijpositie van deze heftruck voor de bestuurder bijzonder comfortabel. Ook deze serie heeft modellen die geleverd kunnen worden met heffende steunpoten.

Toyota orderverzamelaars

De compacte, lichte en uiterst wendbare orderverzameltruck van Toyota uit de BT Optio N-serie is multi inzetbaar in allerlei verschillende omgevingen. Groot voordeel van deze truck is dat hij gemakkelijk combineert met verschillende lastdragers. Ander voordeel is de lage instap en de gemakkelijk verwisselbare batterij. Deze orderverzameltruck heeft een pickinghoogte tot 3 meter.
De orderverzameltrucks van de BT Optio L-serie zijn snel, efficiënt en enorm productief. De L-serie is een serie veelzijdige en robuuste trucks met een modulair chassis. Bij het ontwerp van deze heftruck is rekening gehouden met het comfort en de veiligheid van de bestuurder, zoals een heffend bestuurdersplatform en afstandsbediening voor werkzaamheden op verschillende hoogten. De verzamelhoogte van de L-serie gaat tot 2,8 meter.
De verzamelhoogte van een orderverzameltruck uit de BT Optio-M serie gaat tot 6,3 meter. Ook deze snelle en productieve Toyota heftruck voor de middelhoge orderverzameling biedt veel comfort voor de bestuurder. De M-serie is leverbaar als vrij rijdend of met kabel-/railgeleiding en kan voorzien worden van BT Optispace voor een optimale hefsnelheid. Voor het gespecialiseerder orderverzamelwerk kunnen de modellen naar wens aangepast worden.
De H-serie van de BT Optio-serie is ontwikkeld voor het verzamelen van orders in smalle gangen en op grote hoogte. Ook deze orderverzameltruck is leverbaar als vrij rijdend of met kabel-/railgeleiding en net als bij de M-serie is er een doorloopversie leverbaar om pallets direct op de vork te plaatsen.

Toyota Reachtrucks

De BT Reflex reachtruck bestaat uit drie verschillende series: de B-serie voor eenvoudig gebruik en de R-serie voor intensief gebruik. De N-serie is speciaal ontworpen voor het gebruik in smalle gangen en de E-serie is net als de R-serie voor intensief en zwaar gebruik maar beschikt over een kantelcabine.
De B-serie omvat uiterst wendbare reachtrucks (8,5 meter) met een verstelbare vloerhoogte, bedieningselementen en stoel in een ruime cabine.
De R-serie heeft het beste zicht in zijn klasse. Ze hebben een open bestuurderscompartiment, een transparant dak en zijn in staat zware ladingen tot een hoogte van 13 meter te heffen.
Evenals de R-serie heeft de E-serie Transitional Lift Control waarmee zware ladingen snel naar grote hoogte kunnen worden getild (max 13 meter). Uniek aan de E-serie is de kantelcabine die naast het transparante dak en de speciaal ontworpen mast de bestuurder een maximaal zicht op de te verplaatsen lading geven.
Voor blokstapelen of het werken in krappe ruimtes met inrijstellingen ontwikkelde Toyota de N-serie met een 360° besturing, verstelbare stoel en lage instaphoogte.
De R-serie heftrucks zijn smalle gangentrucks voor kabel- of railgeleiding. Deze modellen zijn leverbaar met speciale shuttlevorken voor de smalste gangen. Rijden en heffen tot maximaal 11.3 meter kan gelijktijdig bij deze man-down heftruck.
Heftrucks uit de BT Vector C-serie zijn eveneens ontworpen voor kabel- of railgeleiding maar dan man-up. Ze kunnen volledige pallets verplaatsen en zijn eveneens geschikt voor orderverzameling op grote hoogte. Voorzien van speciale vorken kunnen deze trucks lading aan beide kanten van de heftruck neerzetten. Het zelfde type smalle gangen heftruck maar dan de A-serie hebben een bijzonder geavanceerd hefsysteem en kunnen heffen tot een hoogte van bijna 15 meter.

Toyota Diesel/LPG heftrucks

De Tonero-serie heeft heftrucks tot 3,5 ton voor lichte tot zware toepassingen. Deze heftrucks worden voornamelijk buitenshuis gebruikt maar zijn voorzien van volrubber banden ook binnen inzetbaar. Deze serie is leverbaar met verschillende cabines en voorzien van het System of Active Stability (SAS). Een 3,5 tons diesel of LPG heftruck van Toyota heft tot 7 meter. Een 8-tons heftruck heft tot 6 meter en zijn voorzien van een LPG- of dieselmotor conform de fase IIIB-emissievoorschriften.

Nieuwe of Gebruikte Toyota Heftruck kopen – Neem contact op!

In het aanbod van Brabant AG zijn verschillende modellen heftrucks van Toyota terug te vinden. Zowel diesel, LPG als elektrische heftrucks worden aangeboden. Weet u niet goed wat het beste bij uw project of werkzaamheden past? Met onze jarenlange ervaring weten we wat voor u het best passend is. Schroom dus niet, en neem contact met ons op.

Overige Merken Heftrucks:

Linde | Toyota | Caterpillar | Still | Kalmar | Hyster | Yale | Manitou | Mitsubishi