Grondverzet

Filters

Error loading stock, please try again
JCB
2006
Diesel
ID: 42876
Volvo
1996
Diesel
ID: 99086
JCB
2016
Diesel
ID: 42987
Hyundai
2014
Diesel
ID: 42956
Volvo
2016
Diesel
ID: 42950
Daewoo
1995
Overig
ID: 42916
Hyundai
2017
Diesel
ID: 42911
Manitou
2012
Diesel
ID: 42839
Hitachi
2008
Diesel
ID: 41532

Op zoek naar een machine om grondverzet te verrichten? Bij Brabant AG bieden we verschillende opties aan om op een snelle en efficiënte wijze, veel werk te verrichten. Er wordt onderscheid gemaakt in vijf verschillende soorten: graafmachines, wielladers, dumpers, graders en bulldozers. Iedere machine heeft verschillende functies waarop u kunt selecteren. Kijk en vergelijk om erachter te komen welke machine goed bij uw project past. Liever huren? Het voordeel van huren is dat u alleen betaalt voor de momenten waarop u de machine ook daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast bespaart u hoge aanschafkosten. Brabant AG heeft hierover veel kennis en adviseert u graag.

Graafmachines

Een graafmachine is handig bij verschillende werkzaamheden en projecten. Of het nu gaat om kleine werkzaamheden zoals in uw eigen achtertuin, of om de grotere projecten. Het vermogen van de graafkracht speelt hierbij een ook een belangrijke rol en moet goed aansluiten. Daarnaast zit er een verschil in het type graafmachine. Zo zijn er machines met normale banden, rupsbanden en bijvoorbeeld minigraafmachines.

Wielladers

Een wiellader is een erg handige machine om grote hoeveelheden zand en grond te verplaatsen of op te laden. Dit komt met name door de mobiliteit en wendbaarheid waarover de machines beschikken. Er zijn verschillende soorten en afmetingen beschikbaar, Brabant AG adviseert u graag.

Dumpers

Grind of zand verplaatsen zonder dumper is natuurlijk ondenkbaar! Maar welke machine past het beste bij uw project? Er zijn verschillende types, zoals een rupsdumper en een wieldumper. De rupsdumper is ideaal op een ruig terrein, de meeste hebben namelijk een draaiende bak waardoor u gemakkelijk een lading zand kan kiepen. Een wieldumper is geschikt als u bijvoorbeeld een asfalteermachine wil voorraden of – een grote wieldumper – als u werkt op een ruiger terrein.

Graders

De graders van Brabant AG zijn voorzien van topkwaliteit en de nieuwste technieken. Zo worden er de juiste resultaten geleverd voor uw project, zowel grote als kleine werkzaamheden. Een grader wordt voornamelijk gebruikt om oppervlaktes te egaliseren. Ze voeren dus het fijne werk uit en dienen vaak ter afronding. De laatste bulten worden platgemaakt en de gaatjes opgevuld.

Bulldozers

Een bulldozer is eigenlijk simpelweg een krachtige tractor op rupsbanden, met een blad aan de voorkant. Op deze manier kunnen grote hoeveelheden zand worden verplaatst, ideaal bij het vlakken van een terrein. De rupsbanden zorgen ervoor dat het gewicht makkelijker verdeeld wordt.

Interesse in een grondverzetmachine? Neem contact op met Brabant AG en laat u adviseren. Wij vertellen u welke machine het beste bij uw project past.