SNEL ZOEKEN IN ONZE VOORRAAD

to

Een verreiker is een voertuig dat helpt om zware lasten te verplaatsen, met name in de agrarische of industriële sectoren. Brabant AG maakt onderscheid in haar aanbod tussen nieuwe en gebruikte verreikers. Aan te passen naar uw wensen en budget, zodat dit werkvoertuig goed bij u past. De aankoop van een verreiker is dan ook vaak een goede en slimme investering. Het is een flexibele, multi inzetbare machine voor verschillende zware ladingen over ruw terrein. Brabant AG biedt een uitgebreid aanbod in verreikers van bekende merken. Het is daarom verstandig om goed voor ogen te hebben wat het onderscheid is tussen verschillende machines. Welk merk en machine, en vooral natuurlijk, wat past het beste bij u?

Soorten verreikers

Er is onderscheid te maken in twee verschillende verreikers, namelijk eentje met een roterende bovenwagen of een met een vaste telescooparm. Een verreiker wordt ook vaak vergeleken met een vorkheftruck. Echter is een verreiker makkelijk te gebruiken op een ruw terrein, en bezit deze over een langere telescooparm waardoor hij gemakkelijker in de hoogte gaat. Zo is 20 meter geen uitzondering. Ideaal wanneer er gewerkt moet worden op plekken waarbij u niet goed kunt komen met normale werk bouwvoertuigen. De machine is dus perfect voor kleine hijsklusjes. Maar omdat er weinig capaciteit is ten opzichte van een heuse hijskraan, is het bij grote hijsklussen vanzelfsprekender dat er een kraan wordt ingezet. Houdt altijd rekening met de motor, capaciteit en kracht van een verreiker. Brabant AG heeft hierover voldoende kennis in huis, waardoor zij u goed kunnen adviseren.

Een nieuwe of gebruikte verreiker?

Brabant AG biedt zowel nieuwe als gebruikte verreikers aan. Het aanbod verschilt met name in prijs, maar ook in gebruik. Er zijn verschillende uitvoeringen en afmetingen, met uitschuifbare telescopische arm om zware lasten te verplaatsen op grote hoogte of afstanden. Iedere verreiker heeft haar eigen hefcapaciteit en is daarmee een uniek. Een greep uit ons aanbod: verreikers van JCB, Manitou en Lull.

 

Heeft u een verreiker gezien die u wel aanspreekt? Neem contact met ons op als u graag meer informatie ontvangt over nieuwe of gebruikte machines. Brabant AG luistert graag naar uw wensen en creëert een gedegen advies.

 Open PDF
Back to top