Nieuws

Het laatste industrie nieuws

Vorkheftrucks en terminaltrekkers van de beste merken

Als u op zoek bent naar goede vorkheftrucks en terminaltrekkers, dan gaat u al snel voor bekende merken. Dat is logisch, van de materialen van deze merken is de kwaliteit ook bewezen. Het is echter niet altijd nodig om een volledig nieuwe vorkheftruck of terminaltrekker aan te schaffen. Een tweedehands machine werkt vaak nog net zo goed. Bij Brabant AG Trucks bent u daar in ieder geval van verzekerd.

Verschillende merken vorkheftrucks

Bij Brabant AG Trucks vindt u verschillende merken vorkheftrucks. Zo kunt u bij ons terecht voor Caterpillar vorkheftrucks, die vaak ook wel CAT lift trucks worden genoemd. Deze heftrucks zijn van uitstekende kwaliteit. Van de transportoplossingen van Caterpillar kunt u op aan, zelfs voor de zwaarste toepassingen. Doordat ze gebouwd worden om uitstekend te presteren voldoen ze aan de strengste kwaliteitseisen. Omdat ze aan deze strenge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij deze heftrucks. Daarnaast vindt u bij ons ook heftrucks van Mitsubishi. Ook deze heftrucks worden vervaardigd volgens strenge regels en kwaliteitseisen en zijn uiterst betrouwbaar, ongeacht het toepassingsgebied. U kunt bij ons altijd een kijkje komen nemen om de uitstekende kwaliteit van onze heftrucks zelf te ervaren.

De beste merken terminaltrekkers

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de beste merken vorkheftrucks, vindt u in ons aanbod ook de beste merken terminaltrekkers. Het meest bekende merk is misschien wel Terberg. Terberg trekkers staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Deze kwaliteit is bij onze gebruikte machines nog steeds gewaarborgd. Het voordeel van het aanschaffen van een tweedehands terminaltrekker is dat de aanschafprijs een stuk lager ligt, terwijl deze machines nog jarenlang meekunnen. Bij ons kunt u daarnaast ook terecht voor onderhoud en service bij de aanschaf van een tweedehands terminaltrekker, zodat u altijd verzekerd bent van een goed werkende machine. Ook als er een storing is staan wij voor u klaar.

Onderdelen voor uw machines

Is er enkel een onderdeel van uw terminal trekker of heftruck defect? Dan hoeft u natuurlijk niet direct een nieuwe aan te schaffen. U kunt dan ook terecht bij Brabant AG Trucks; wij kunnen u namelijk ook voorzien van diverse onderdelen. Zit het onderdeel dat u zoekt er niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag voor u op zoek naar de beste onderdelen voor uw trekker of heftruck.

Andere machines

Natuurlijk vindt u bij ons niet alleen maar trekkers en heftrucks. We hebben een erg groot aanbod aan diverse andere machines. Zo vindt u bij ons ook zijladers, verreikers, voorzetapparatuur, hoogwerkers en nog veel meer. Kom gerust eens bij ons langs om alles te bekijken!

Back to top