Nieuws

Het laatste industrie nieuws

De voordelen van een tweedehands machine

Ben je op zoek naar een nieuwe machines voor in de loods? Vorkheftrucks, terminal trekkers of magazijntrucks? Of heb je er zelfs meerdere nodig? Je kunt ervoor kiezen om volledig nieuwe machines aan te schaffen. Dan ben je misschien wel wat meer kwijt, maar je weet wel zeker dat deze van uitstekende kwaliteit zijn. Maar, daar kun je ook van verzekerd zijn als je kiest voor tweedehands machines! Brabant AG Trucks is dé specialist op het gebied van tweedehands machines en wij vertellen je dan ook graag over de voordelen van het aanschaffen van een tweedehands machine.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is iets wat belangrijk is en steeds belangrijker wordt. Consumenten verlangen ook steeds vaker van bedrijven dat ze aan het milieu denken en niet alleen maar met winst maken bezig zijn. Duurzaam ondernemen kun je op verschillende manieren doen. Het gaat hier voornamelijk om het besparen op de productie en consumptie voor het milieu. Door te kiezen voor tweedehands machines, ben je dus zeker duurzaam aan het ondernemen! Je recyclet namelijk een machine die anders misschien wel gesloopt was. Zo voorkom je dat er te veel nieuwe machines gemaakt worden, terwijl er ook nog met de oude gewerkt kon worden. Heb je een heftruck die niet meer naar behoren functioneert, maar na wat nieuwe onderdelen nog een paar jaar meekan? Bij Brabant AG Trucks kun je ook terecht voor diverse tweedehands onderdelen. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog goed bezig voor het milieu.

Kosten besparen

Natuurlijk wil je investeren in goede apparatuur maar als iets tweedehands is, betekent dat niet direct dat de kwaliteit ook minder is. Bij Brabant AG Trucks ben je namelijk verzekerd van uitstekende kwaliteit, die je voor een veel kleinere prijs aan kan schaffen dan als je een nieuwe koopt! Wees niet bang; bij ons is goedkoop geen duurkoop. Alleen de machines waarvan we zeker weten dat ze nog jaren meekunnen, verkopen wij.

Veilig en zuinig werken

Er mag natuurlijk niets ingeleverd worden op de veiligheid van de machines. Dit blijft het allerbelangrijkst. Gelukkig is de veiligheid ook gegarandeerd als je bij ons tweedehands machines aanschaft. Ga je zelf onderdelen vervangen? Zorg dan altijd dat er nog iemand anders naar kijkt en dat de machine opnieuw gekeurd wordt, zodat je zeker weet dat hier nog veilig mee gewerkt kan worden. Bekijk nu al onze tweedehands machines en neem contact met ons op!

Back to top