Toyota

Toyota is al jaar en dag een belangrijke speler in het verkopen van heftrucks. Het welbekende machine merk heeft dan ook een essentieel aandeel in het aanbod van heftrucks bij Brabant AG. Er wordt onderscheid gemaakt tussen elektrische heftrucks en diesel / LPG heftrucks. Toyota Material Handling Nederland is marktleider en haar doel is om services en oplossingen aan te bieden, waardoor u het maximale uit het materiaal haalt. In welke sector u ook opereert!

10 Machines die matchen:
Weergave:

Elektrische heftrucks

De elektrische heftrucks van Toyota zijn geschikt voor iedere denkbare toepassing. Of het nu gaat om het vervoeren van spullen binnen of buiten, het laden of lossen van goederen, lijn toevoer, stapelen, orderverzamelen of horizontaal transport. Er zijn 3- en 4-wiel heftrucks beschikbaar binnen het assortiment van Toyota. Daarnaast zijn er verschillende opties qua de capaciteit in volt: 24, 48 en 80. Met een last capaciteit van 1 tot 8,5 ton zijn deze heftrucks absoluut geschikt voor sterke prestaties, afgestemd op de wensen van uw project of werkzaamheden. Elke elektrische Toyota heftruck is uitgerust met een uniek systeem: Toyota SAS. SAS staat voor Systeem voor Actieve Stabilisatie. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid voor de heftruckbestuurder optimaal is en daarmee wordt de productiviteit verhoogd.

LPG en Diesel heftrucks

Het assortiment van Toyota heftrucks aangedragen door diesel of LPG, is met name geschikt voor werkzaamheden die buiten plaatsvinden. Evenals de Elektrische heftrucks, bieden deze machines een hefcapaciteit van 1,5 tot 8 ton. Het Toyota SAS Systeem is ook hierbij toegepast, waardoor de interne verbrandings vorkheftrucks voor licht, middelzwaar en zwaar materiaaltransport geschikt zijn. Het comfort voor de bestuurder is daardoor verhoogd en dus prettig werken. De betrouwbare motoren van de heftrucks van Toyota bieden snelle hef snelheden en versnellen gemakkelijk. Hierdoor is het simpelweg makkelijk om de productiviteit van de werkzaamheden te verhogen. Bijvoorbeeld tijdens het laden en lossen van goederen.

Innovaties

Er zijn vier kernwaarden die voor Toyota hoog in het vaandel staan, namelijk: veiligheid, comfort, productiviteit en duurzaamheid. Om deze kernwaarden goed te kunnen uiten, is innovatie belangrijk. Ieder jaar investeren zij 4 tot 5% van de omzet in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technieken. Het intelligent gebruiken van elektronische en computergestuurde apparaten levert een sterke bijdrage aan de vier kernwaarden.

Back to top