Machines

Bekijk hier onze nieuwe en gebruikte machines

TERBERG TERMINAL TREKKER YT182

Prijs op aanvraagVerkocht

Terberg terminal / yard trekkers worden in veel bedrijfstakken en op uiteenlopende locaties ingezet,  zoals op

  • Haven terreinen
  • Industrie terreinen
  • Distributies centra’s
  • Eigen terreinen voor het verzeten van trailers of transport karren

Terberg YT-terreintrekkers(4x2) worden op een groot aantal distributiecentra als rangeertrekkers (shunters) ingezet. Ze hebben bewezen dat zij veel geschikter zijn voor het rangeren van opleggers dan normale trekkers voor het wegvervoer. Dit vanwege dat het chassis en de aandrijflijn zwaarder zijn uitgevoerd als een normale vrachtwagen trekker. Ook de in en uitstap van de cabine van de Terberg terminal trekker is vele male veiliger dan bij een gewone vrachtwagen trekker + de cabine is overzichtelijk en comfortabel en kan van alle gemakken worden voorzien.

Ze zijn onder meer voorzien van een geoptimaliseerde aandrijflijn en versnellingsbak, en de hefbare koppelschotel spaart veel tijd omdat opleggers kunnen worden verplaatst zonder de steunpoten op te halen. De hoge betrouwbaarheid en het lage brandstofverbruik van Terberg-trekkers zijn een groot voordeel bij deze toepassingen, waar ze vaak 24 uur per dag in gebruik zijn. Waar dat volgens de plaatselijke regelgeving mag, zetten sommige bedrijven deze trekkers ook in voor korte ritten op de openbare weg.

Brabant AG Industrie kan nieuw of gebruikte Terberg terminal trekkers aan U aanbieden zowel koop of huur kunt U bij Brabant AG Industrie terecht. Brabant AG Industrie beschikt over een eigen onderhoud reparatie werkplaats en beschikt ook over  div. mobile werkplaatsen (service bussen) en een eigen vrachtwagen met dieplader.

Overige merken Terminal Trekkers

Ferrari | Kalmar | MAFI | MOL | Terberg

ID nummer:55008
Categorie:Transport
Machine:Terminaltrekker
Merk:Terberg
Model:YT182
Bouwjaar:2008
Motor:Diesel
Transmissie:Automaat
Kleur:Origineel
Conditie:Gebruikt
Aandrijving:4X2
Back to top