Zit Veegmachine Isal PB 106

Omschrijving

Compacte Zit Veegmachine
Zit veegmachine Isal PB 106 is een van de meest populaire veegmachines van Isal. Deze kleine en zeer wendbare industriële veegzuigmachine werkt op accu en is geschikt voor ruimten vanaf 500 m2.

Met een veegbreedte van 90 centimeter en een vuilbak van 64 liter is de Isal PB106 de ideale keuze voor het reinigen en stofvrij maken van uw kleine tot middelgrote magazijn, kas, tennishal, parkeergarage, fabrieksvloer of productiefaciliteit.

Perfect in zijn Eenvoud
Isal veegmachines blinken uit in degelijkheid en efficiency. Deze Italiaanse fabrikant heeft zich in 25 jaar tijd gespecialiseerd in de productie van enkel industriële veeg/zuigmachines.

Alle Isal modellen zijn technisch zeer eenvoudig en doeltreffend geconstrueerd, met een robuust stalen chassis, kunststof opbouw en conventionele en betrouwbare elektronica. In een Isal schoonmaakmachine zit dan ook niets meer maar ook niets minder dan nodig is om uw vloer jarenlang en probleemloos stofvrij te vegen!

Vegen met de Isal PB 106? Een fluitje van een cent!
Door de simpele constructie en het doordachte ontwerp is de Isal PB 106 zit veegmachine niet alleen zeer degelijk maar ook bijzonder gemakkelijk te bedienen. Dat is extra handig als de machine afwisselend door meerdere personen wordt gebruikt. Ook voor het onderhoud draait u uw hand niet om: alle onderdelen van deze duurzame en betrouwbare zitveegmachine zijn zeer goed bereikbaar voor inspectie of service.

Direct Veegsysteem – de Voordelen
Zoals elke Isal reinigingsmachine is ook de Isal PB 106 opzit veegmachine voorzien van het direct veegsysteem. Bij dit efficiënte veegsysteem leggen vuil en stof de kortste weg af naar vuilbak en stoffilter. Dit biedt meerdere voordelen:

+ Stofvrij veegresultaat, zelfs in de meest zware omstandigheden
+ Efficiënter gebruik van de borstel, minder slijtage
+ Minimale belasting van het stoffilter, langere levensduur
+ Optimale vulling vuilbak, machine is langer inzetbaar

Een elektrische filter schudinstallatie zorgt ervoor dat het stoffilter wordt schoongemaakt en het stof in de vuilbak terecht komt.
De vuilbak met los vuil en stof kan daarna eenvoudig worden geleegd door hem met de hand uit de machine te nemen. Simpel maar uiterst doeltreffend!

Details

  • Compact
  • Zeer eenvoudige en robuuste constructie
  • Conventionele en dus betrouwbare elektronica
  • Direct veegsysteem voor het beste veegresultaat
  • Pendelende hoofdborstel
  • Loodrecht eenvoudige demontabel paneelfilter
  • Agressieve filter schud installatie
  • Krachtige rij-aandrijving via differentieel op beide achterwielen
  • Accu met lange autonomie van 5 uur
  • Geschikt voor bijna elke vloer
Back to top