Zit Veegmachine Factory Cat TR

Omschrijving

Zit Veegmachine voor Zware Vervuiling
Zit veegmachine Factory Cat TR is een grote opzit veegmachine speciaal ontwikkeld voor de meest zware toepassingen in de industrie.

Vuil, stof, metaalsplinters, schroeven, houtspaanders, puin, zand, cement, papier en andere vervuiling veegt u met deze heavy-duty veegzuigmachine probleemloos en snel op zonder een spoortje stof achter te laten. De Factory Cat TR is dan ook de ideale zitveegmachine voor het stofvrij schoonvegen van uw magazijn, productiehal, loods, parkeerterrein of bouwplaats.

Direct Veegsysteem: Stofvrij Vegen
De veegmachines van Factory Cat zijn voorzien van het direct veegsysteem, waarbij vuil en stof de kortste weg naar de vuilbak afleggen.

De pendelende borstels aan de zijkant van de vloermachine verwijderen het vuil uit de hoeken. De grote cilindrische hoofdborstel onder de machine veegt het vuil op en werpt dit in de stalen vuilcontainer. Het resterende stof wordt weggezogen en opgevangen in een slijtvast hoogcapaciteit stoffilter. Het resultaat: een perfect schone & stofvrije vloer!

Meer Vegen – Minder Kosten!
Zoals alle reinigingsmachines van Factory Cat onderscheidt de TR zit veegmachine zich van andere ride-on veegmachines door zijn onverwoestbare constructie, het ergonomische en gebruiksvriendelijke ontwerp en de zeer lage onderhoudskosten. De Factory Cat TR staat dan ook garant voor jarenlang veeggemak.

Factory Cat schoonmaakmachines zijn uiterst eenvoudig te bedienen en bovendien zeer comfortabel. Dankzij de ergonomische stoel en het verstelbare stuur van de TR zit veegmachine wordt de belasting van de bestuurder tot een minimum beperkt. Ook deze krachtige veegmachine zelf is onvermoeibaar: afhankelijk van het accupakket en de toepassing kan tot wel 32.500 m2 zonder onderbreking worden geveegd.

Doordat deze duurzame vloerreinigingsmachine nauwelijks onderhoud nodig heeft, zullen uw arbeids- en onderhoudskosten aanzienlijk dalen!

Details

  • Robuuste onverwoestbare constructie
  • Conventionele en dus betrouwbare elektronica
  • Direct veegsysteem
  • Pendelende borstels
  • Slijtvast hoog capaciteits stoffilter
  • Krachtige rij-aandrijving op het voorwiel
  • Zware beschermbumper om de zijborstels
  • Acculader aan boord van de machine
  • Geschikt voor bijna elke vloer
Back to top