Schrobmachine Factory Cat Mini-HD

Omschrijving

Nieuw: Schrobmachine Factory Cat Mini-HD
De nieuwe Factory Cat Mini-HD schrobzuigmachine is een compacte heavy-duty schrobmachine, geschikt voor zware omstandigheden en het meest hardnekkige vuil. De Factory Cat Mini-HD is bovendien leverbaar met veegfunctie waarmee klein afval tijdens het schrobben direct wordt opgeveegd. Zo bespaart u de aankoop van een aparte veegmachine – en vooral veel tijd!

Onverwoestbare Industriële Schrobmachine
De schrobmachines van Factory Cat staan bekend om hun eenvoudige maar uitgekiende ontwerp en hun duurzame constructie.
Met zijn zwaar metalen frame, hoog kwaliteit kunststof tank en High Performance motoren is de Factory Cat Mini-HD vloermachine vrijwel onverwoestbaar en geschikt voor elke klus, ook in industriële- en productieruimten. Tijdens het schoonmaken beschermen de polyurethaan stootwielen zowel uw machine als de omgeving. En het unieke gepatenteerde zuigsysteem beschermt de zuigmotor tegen eventuele schade zodat u zorgeloos kunt schrobben en zuigen.

Maximaal Gemak – Minimum Onderhoud
Factory Cat schoonmaakmachines zijn zo ontworpen dat ze de gebruiker een maximum aan gemak en efficiency bieden tegen een minimum aan onderhoud en arbeidsuren.
Zo is de compacte Mini-HD zeer licht te bedienen, stil en makkelijk wendbaar, ook in krappe ruimten. En door de krachtige rijaandrijving inclusief ‘all-gear transmissie’ zijn ook steile hellingen voor deze schrobzuigmachine geen enkel probleem. Ook de bediening van de Factory Cat Mini-HD is zeer simpel: het bedieningspaneel is voorzien van spatwaterdichte tuimelschakelaars met universele pictogrammen zodat uw medewerkers snel met de machine vertrouwd zullen zijn. En mocht onderhoud nodig zijn, dan zijn de batterijen en motoren direct toegankelijk door eenvoudig de tank te kantelen.

Slim Vulsysteem
Een van de handige nieuwe features van de Factory Cat Mini-HD is het slimme vulsysteem: via de ruime opening aan de voorzijde vult u de reinigingsmachine snel en zonder knoeien met een emmer of via de uittrekbare vulslang die u gewoon aan elke standaard kraan koppelt. Ook de vuilwatertank en het filter zijn volledig toegankelijk zodat ook het afvoeren van het vuile water na gebruik in een mum van tijd is gebeurd.

Disk of Cilindrisch Systeem
Schrobmachine Factory Cat Mini-HD is verkrijgbaar met een disk of cilindrisch schrobsysteem en in verschillende schrobbreedten.
Voor de meeste standaard toepassingen is het disk schrobsysteem een uitstekende keuze.
Factory Cat reinigingsmachines met cilindrische borstels bieden uitkomst bij vervuilde tegelvloeren of vloeren met klein (rest)afval als bijvoorbeeld hout- of metaalsnippers. Dit wordt tijdens het schrobben opgeveegd en naar de vuilbak getransporteerd, zodat voorvegen van uw vloer overbodig is.
Welke uitvoering u ook kiest, met de schrobmachine Factory Cat Mini-HD bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat dankzij de hoge, instelbare borsteldruk en duurzame, oversized borstels van de beste kwaliteit.

Details

 • Zeer robuuste constructie
 • Borsteldruk tot 90 kg instelbaar
 • Eenvoudige bediening
 • Zeer goed wendbaar
 • Gepatenteerd zuigmotor beschermsysteem
 • Grote accucapaciteit
 • Lage onderhoudskosten
 • Krachtige onderhoudsvrije aandrijving
 • Laag geluidsniveau
 • Optie met veegwerking
 • Perfect schoonmaakresultaat
Back to top